Thorn Lån Smålån uten sikkerhet fra 9,9%

Med et Thorn lån kan du enkelt søke om et lite lån opptil 50.000,- uten sikkerhet. Du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned innen for en periode på 5 år. Det er enkelt å bli godkjent og du har full frihet med pengene. Der foretaes en vanlig kredittvurdering av din økonomi før du blir godkjent. Som med alle andre forbrukslån trenger du ikke å stille med sikkerhet for å kunne søke. Det vil imidlertidig være enklere for deg å bli godkjent for lån, hvis du gjør. Du kan også dele ansvaret for lånet ved å få en medsøker med på ditt lån. Dette øker også dine sjanser for å bli godkjent.

Thorn lån- det beste smålån på markedet (10.000,- over 5 år)

Thorn tilbyr pt. den beste smålån på det norske markedet. Vi har sammenlignet prisene på mange av aktørene på markedet og disse 3 er de billigste.

Dette får du

Det koster smålånet

Krav når du søker

Der stilles veldig få krav til deg som søker. Det betyr at de fleste mennesker som søker blir godkjent.

Send inn søknad

Om

Thorn har vært etablert i Norge siden 1975 og har inntil nå vært mest kjent som et utleiefirma innen hjemmeelektronikk. De har i den senere tid også etablert seg i markedet som en betydelig aktør for salg og finansiering av produkter som TV, DVD, HiFi, videokamera, hvitevarer, PC, printere, scannere, mobiltelefoner og øvrig hjemmeelektronikk.

Hva er fordeler

Hva er fordelene når du søker? For det første er det vanskeligere å få et billigere smålån på dagen. Thorn tilbyr klart de laveste priser på små lån pt. Derfor bør du alltid søke her før du søker noen andre plasser.

Det er også veldig enkelt å bli godkjent. Dvs. at lånet passer godt til folk som vanligvis ikke har mulighet for å få lån. Hvis du er studerende eller ung under 30 år, kan det være vanskelig å få råd til normale hvitevarer som vaskemaskine og komfur. Da kan et smålån fra Thorn være en hjelp til å kjøpe dette. Det er også et lån som egner seg godt til nyetablerte familier. Folk vil som regel få en raskt økning i inntekten etter at de begynner å jobbe etter at utdanning deres er ferdig. Kan vil det være enkel får disse å vedlikeholde et smålån. Avdragene er relativ små så de fleste skulle ha mulighet for å betale tilbake.

En annen fordel er at du har mulighet for å få veldig raske penger. Du vil få svar på dagen etter at du har søkt og har du adgang til Bank-ID vil du i mange tilfeller kunne få penger rett på konto innen 24 timer. Det er vanskelig å få penger fortere enn dette. For å få penger raskere enn dette må du søke et SMS Lån hos Folkia. Det er den enest virksomhet som tilbyr en slik lån. Når du søker på sms blir du godkjent hvis du har fast inntekt og ikke har inkassosaker. Dvs. nesten alle kan få penger på en slik måte. Etter at du er blitt godkjent vil du få overført penger direkte til konto innen få minutter.

Hva er ulemper

Selvom det lån du får hos denne aktør er det billigste små lån på markedet må du likevel betale en effektiv rente på ca. 30%. Så det er ikke et billigt lån i seg selv men er en mulighet hvis du ikke får forbrukslån andre steder. Du kan også prøve å spørre din bank, men de skal som regel ha sikkerhet i din bolig før du blir godkjent. Du bør aldrig ha mere enn et aktiv smålån da det ellers kan presse din økonomi for mye.

Konklusjon

Med et Thorn Lån får du det billigste smålån på markedet. Du bør søke her før du søker andre steder. Denne artikkel er skrevet i slutten av 2012 så vi kan ikke garantere at dette vil stemme for alltid så du bør alltid sjekke markedet grundig før du søker. Der kan være mye penger å sparer ved å velge det pt. billigste lån. Ellers egner dette lån seg bra til folk med lav inntekt og som regel ikke kan få lån andre plasser, selvom de egentlig er sikre betalere som kun midlertidig har en svak økonomi. Husk imidlertidig at lånet må betales med renter, så det er lurt å legge et budsjett før du søker, hvor du har ditt nye smålån inkludert.

Låneeksempel: Eff.rente 15,13%, 25.000,-, o/5 år, etabl.geb. 695,-, Totalt: 35.008,-
thorn lån