Telefinans Raskt smålån uten sikkerhet

Telefinans er en erfaren formidler av lån uten sikkerhet og har været i bransjen siden 1985. De tilbyr nå smålån opptil 50.000,- hvor kravene til søker er vesentlig lavere enn til et vanlig forbrukslån. For å kunne søke og bli godkjent til et smålån fra Telefinans må du være fylt 20 år og ha en minimum inntekt på 120.000,- i året. Du må imidlertidig ikke ha aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger og du må ha en folkeregistrert adresse i Norge. Dette er lave krav som de fleste mennesker kan oppnå og derfor er det enkelt å få dette lån. Ønsker du å låne mer enn 50.000,- har du også mulighet for dette. Men det blir det en del vanskeligere å bli godkjent da kravene vil stige betraktelig. Du har også mulighet for å låne penger uten å stille med sikkerhet i fast eiendom, men det er imidlertidig mye lettere å bli godkjent hvis du har mulighet for å stille med pant. Da blir du en mere "sikker" og dermed attraktiv kunde. Hvis du har mulighet for å få din samlever med på lånet, vil dette også øke sjansene for å bli godkjent, betraktelig.

Krav til søker

Send inn søknad

Enkel søkeprosess

Det er enkelt å søke et minilån fra Telefinans. Alt du trenger å gjøre er å sende inn en søknad via deres hjemmeside. Du vil i de fleste tilfeller få svar på dagen om du er godkjent. Hvis du blir godkjent som kunde, vil du få tilsendt et lånetilbud. Hvis du ønsker å ta imott dette lånetilbud må du skrive under og sende det tilbake. Du er da ferdig med prosessen og pengene vil betalt direkte til din konto ganske raskt. Du kan til enhver tid avbryte låneprosessen hvis du ikke ønsker lånet. Husk imidlertidig at din underskrift er bindende.

Fordeler

Telefinans er en gammel virksomhet på lånemarkedet med 30 års erfaring. Det sir litt om virksomheten og de betingelser du får, at de har kunne overleve så mange år i et markedet, hvor konkurransen er veldig høy og hvor det kun er de sterkeste der overlever. I tillegg må de mindre virksomheter også konkurrere med store internationale banker som Santander og GE Money. Du er alltid sikret bra service og gode lånebetingelser når du søker hos Telefinans. Du har også mulighet for å låne et vanlig forbrukslån hvis du ønsker dette på opptil 350.000,- med 15 års nedbetalingstid. Generelt er det en fordel å samle alle sine lån en plass da du ofte kan få bedre renter og betingelser hvis du er en trofast kunde, som setter alle pengene sine en plass. Du kan også låne penger til bil og styrke din økonomi ved å refinansiere lån. Trenger du et kredittkort kan Telefinans også hjelpe deg med dette. Alt i alt har du mulighet for å få hele pakken innen finansiering hos denne aktør.

Ulemper

Et lite lån har alltid høyere rente enn et vanlig banklån eller forbrukslån. Derfor vil det alltid være en fordell at du søker et forbrukslån med medsøker eller sikkerhet for å få det billigste lån. Hvis du i tillegg også velger en kort nedbetalingstid vil de samlet kostnadene på ditt lån kunne bli ganske lave. Ulempen er imidlertidig at det blir vanskeliere å låne, dess større beløp du ønsker. Ellers er der ikke noe spesielle ulemper med et lån fra Telefinans. Du er sikret et bred utvalg av låneprodukter og du står fritt for å velge deg det, du trenger.

Konklusjon

Telefinans tilbyr enkle små lån og store forbrukslån til de behov du måtte ha. Det er enkelt å søke hos dem og du får ofte svar innen et par timer eller på dagen. Selve lånet er ikke det billigste men heller ikke det dyreste. Et bra gjennomsnittslån hvor du ved hva du får. Ønsker du å låne penger til bil eller et kredittkort har du også mulighet for å enkelt få dette hvis du allerede er akspetert som kunde.

Låneeksempel: Eff. rente 15,8 %, 65.000. o/5 år, etb.geb. 950, Tot: 92.354 kr.
telefinans