Leay Raskt smålån i dag innen 24 timer

Hos Leasy kan du raskt låne penger. De tilbyr smålån på dagen hvor du kan få penger direkte på konto innen 24 timer. Der er ikke mange aktører som tilbyr penger så raskt. Du trenger heller ikke å stille med sikkerhet i fast eiendom for å kunne låne penger på dagen eller en medsøker. Det hjelper imidlertidig dine sjanser for å bli godkjent hvis du har disse. Der blir ikke stillet noen krav til låneformål, dvs. du kan kjøpe det du har lyst på uten å spørge først. Trenger du et lite lån oppussing er dette også mulig.

Om

Leasy A/S ble grunnlagt i 1985 av Niels Thorborg, som fortsatt eier virksomheten. De leier ut langvarige forbruksgoder – hovedsakelig hvitevarer, TV/DVD/Surround, digitalkameraer, PC og mobiltelefoner.

Deres hovedkontor og danske callsenter ligger i Odense sentrum. I 1998 startet Leasy på det svenske markedet, og i 2001 var tiden kommet til det norske markedet.

Dette får du

Det koster det

Send inn søknad til Leasy

Hva er bra med et smålån?

Det er veldig enkelt å få penger hos Leasy. De stiller veldig få krav til deg som søker og dette gjør at de fleste vil ha mulighet for å låne penger her. Vanligvis er det vanskelig å låne penger uten sikkerhet. Det krever at du har en høy inntekt, gjerne over 400.000,- i året og at du har lite gjeld og en generell sterk økonomi. Du må også ha en sterk kredittscore for å kunne ta opp et forbrukslån. Det samme gjelder hvis du prøver å låne penger i din bank. De vil ofte kreve en form for sikkerhet for at de vil låne deg penger til forbruk. Alt dette undgår du hvis du søker hos Leasy. Her får nesten alle lån, hvis de har en fast inntekt og er fylt 20 år. Dette betyr at det er enkel løsning for ungen mennesker, nyetablerte familier og studerende som eller vanligvis ikke har mulighet for å låne til forbruk. Et smålån kan være en enkelt måte å få råd til komfur, kjøleskap og lign. Leasy behandler også din søknad veldig raskt og du vil ofte på et svar på minuttet. Pengene kan du få overført til din konto innen 24 timer hvis du har Bank-ID, som du bruker til å elektronisk signere dine lånepapirer.

Hva er ulempene med et smålån?

En av ulempene med et lite lån er at renten ofte er høyere enn på et vanlig banklån. Renten er mellem 25-30%. Lånebeløpet er imidlertidig også mye lavere så regner i kroner og øre, blir det ikke så mye ekstra du betaler for et lån som løper over 5 år. Hvis du velger å betale det raskere ned, kan du gjøre det enda billigere. En anden ulempe er at det er lettere å oppbygge seg mye forbruksgjeld hvis man ikke er forsiktig. Fordi firmaer som Leasy, Thorn og Ellos ikke stiller så mange krav til søkeren, er det enkelt å fort låne mange penger mange forskjellige steder. Det kan bli en belastning for din økonomi i lengden. Vi anbefaler at du aldrig har mere enn et aktiv smålån som betaler ned på. Hvis du har flere kan du raskt ende med å måtte søke refinansiering, for å kunne ha mulighet for å betale ned på din gjeld. Med refinansiering samler du alle smålån i et stort lån, hvor den samlet renten så blir lavere. Den beste løsning for å bli kvitt din gjeld er imidlertidig å fokusere på å betale ned det dyreste lån først. Når dette er betalt ned kan du bruke de frigjorte penger til å betale mere ned på det nest dyreste lån, osv osv. Dette gjør at du reelt kan bli veldig fort gjeldsfri hvis du holder deg til denne stramme nedbetalingsplan.

Konklusjon

Leasy tilbyr enkle smålån til folk flest. Det er en helt grei og enkel måte å få råd til det du trenger i huset. Du kan også bruke det til å finansiere en drømmereise til Carabien hvis det er det du ønsker. Bare husk at du må betale alt sammen tilbake over maks 5 år. Du får fort et svar på din søknad og raske penger på konto innen 24 timer. Lånet passer seg best for unge mennesker som ikke har mulighet for å få lån andre plasser, da de kan være studenter eller bare ha en lav inntekt. Vi anbefaler imidlertidig at man kun har et aktiv smålån man betaler tilbake på, da det ellers fort kan bli en stor belastning for din økonomi. Leasy har også bra service og du har alltid mulighet for å sende dem en epost eller ringe til dem, hvis du har spørsmål om ditt lån eller hvis du trenger hjelp til å ta opp et nytt smålån.

Låneeksempel: eff.rente 37,37 %, 10.000, o/5 år, etabl.geb. 695,-, totalt 20.140.
leasy