Centum Finans Smålån på anbud

Centum Finans tilbyr at sende din søknad om et minilån inn til 7 forskjellige banker. Med et lån på anbud har du mulighet for å få en lavere rente enn vanlig da du velger det beste lånetilbud du får fra bankene. Centum Finans tilbyr i tillegg til dette også vanlige forbrukslån uten sikkerhet på inntil 350.000,-. I tillegg til dette har du også mulighet for å få avdragsfrihet på ditt lån i tider hvor du har vanskelig ved å betale på avdraget. Det er samme mulighet som du har hos en vanlig bank. Du kan også alltid betale ned et større avdrag eller lukke hele lånet hvis du har mulighet for dette. Det koster deg ikke ekstra. Hvis du har vanskelig ved å bli godkjent kan du stille med sikkerhet i bolig eller få din samlever med på lånet. Dette vil øke sjansen for at du blir godkjent, betydelig.

Du kan få

Samarbeids banker

Det er alle etablerte banker som kan tilby deg gunstige betingelser på ditt minilån.

Krav til søker

Send inn søknad

Hvordan får du det billigste smålån?

Får å få det beste minilån må du velge så kort nedbetalingstid som mulig. Har du en medsøker på ditt minilån kan du også ofte få bedre lånebetingelser. Kan du stille med sikkerhet i fast eiendom vil du også fremstå som en mere attraktiv kunde. Din søknad er helt uforpliktende og du har 30 dager til å bestemme deg etter at du har mottatt ditt lånetilbud. Du får smålån med svar på dagen med opptil 15 års nedbetalingstid.

Styrk økonomien med refinansiering

Gjennom Centum Finans har du også mulighet for å spare penger ved å refinansiere dine smålån i et stort lån. Dette gjør at din samlet renten blir mindre og at du dermed sparer mange penger. Du får også bedre overblikk over din økonomi da du kun vil ha et forbrukslån å forholde deg til. Det er enkelt å søke refinansiering av gjeld uten sikkerhet gjennom Centum Finans. Du trenger bare å sende inn en søknad og så vil Centum ordne alt det praktiske med dine kreditorer. Centum Finans tilbyr mange forskjellige finansieringsmuligheter i tillegg til smålån. Du får også refinansiering på anbud.

Hvilken fordeler får du?

Lån på anbud gjør det du har lettere ved å finnen et billig smålån eller forbrukslån. Det er en tjeneste som ikke mange aktører tilbyr. Vanligvis har du kun 1 lånetilbud å forholde deg til. Centum Finans har også raskt behandlingstid og i de fleste tilfeller vil du få svar på dagen når du søker. Du har også tilgang til mange forskjellige låneprodukter. Hvis du velger en aktører og ha dine lån uten sikkerhet hos, vil det gjøre det enklere for deg å beholde kontrollen og som en trofast kunde vil du ofte kun få bedre betingelser når du velger nye produkter. Det er også lettere å bli indvilget til et smålån enn til et vanlig banklån. Det gjør det lettere for unge og studerende å låne penger til forbruk, f.eks. hvis de trenger hvitevarer til kjøkkenet. Hvis de ved at de får en bra inntekt etter deres utdanning er ferdig, kan det også være helt greit å ta opp et lite lån.

Hvilken ulemper er der?

Det er ikke noe spesielle ulemper hos denne aktør. Du får bra betingelser på lån og du velger selv hvilket lånetilbud du kan velge. Du bør imidlertidig være oppmerksom på at et smålån er dyrere enn et vanlig banklån. Derfor er det lurt å planlegge hvor mye du har mulighet for å betale hvert måned på ditt lån, uten at det ødelegger din privatøkonomi. Hvis du kun tar opp lån etter at du har sjekket om din økonomi kan holde til det, kan et slik lån være en hjelp til å kjøpe nye hvitevarer f.eks.

Konklusjon

Alt i alt er det en bra tjeneste som Centum Finans tilbyr. Du har adgang til mange av de beste banker på markedet gjennem denne aktør og det er mye enklere å få et bra lånetilbud når du søker mange forskjellige banker på en gang.centum finans