Finn billigeste refinansiering av forbruksgjeld Styrk din økonomi allerede i dag

Få et billigere refinansieringslån med anbudstjenesten Finansiering24

Det kan være lett å få bygget opp forbruksgjeld og dyre smålån over tid uten at man egentlig merker det. Kanskje man trenger en ny vaskemaskine eller penger til en uforusett bilreperasjon. Det er ikke enkelt alltid å ha full kontroll over ens økonomi. Især ikke hvis man har barn og familie å tenke på også. Der finnes imidlertid mange ting du kan gjøre for å få din økononmi tilbake på rette spor. Ved å søke om refinansiering av gjeld uten sikkerhet kan du spare mange penger hver måned. Du samler dine dyre smålån et sted og derfor kun et bedre lån å bekymre deg om. Selvom det vil være det samme lånebeløp du har i gjeld så vil det allikevel være billigere da den samlet renten er mye lavere.

Les også: Hvornår bør du refinansiere dine lån

Hvor lav er renten på refinansiering av gjeld?

Det er vanskelig å sige presis hvor lav rente du kan får når du refinansierer uten sikkerhet. Det avhenger av den virksomhet du søker hos og om du har mulighet for å stille med en medansvarlig på ditt lån uten sikkerhet. Det vil hjelpe hvis du har mulighet for å stille med sikkerhet i form av f.eks. pant i din bolig. Det er imidlertidig ikke ønskelig alltid å gjøre dette, da det kan bety at du mister huset hvis du ikke makter å vedlikeholdet det lån du tar på til refinansiering. Men som sagt, en av de laveste renter du kan få på markdet får du hos OPP Finans. De tilbyr en rente fra 7,5 når samler dyre lån eller ønsker å ta opp et vanlig forbrukslån. Det er verd at bemerke at du ikke er sikret denne renten dessverre. Der blir foretaget en personlig vurdering av din øknonomi, og det er ut fra denne vurdering at den renten du får, blir fastsat.

Les også: Samle kredittkort og kredittgjeld

Bedre rente med refinansiering på anbud

Det er også mulig å legge ut din refinansiering på anbud. Finansiering24 tilbyr og sende din søknad videre til mange forskjellige banker. Du vil da motta et lånetilbud fra de forskjellige banker og du står så helt fritt til å velge det lånetilbud som er det beste. Tjenesten er helt gratis og du betaler ikke noget ekstra. Finansiering24 får direkte betaling hos de enkelte banker.

Les også: Full guide til refinansiering

Refinansiering med eller uten sikkerhet?

Som sagt kan du søke uten sikkerhet. Det er grunnen til at renten er litt høyere enn ved et vanlig banklån. Fordelen er imidlertidig at du ikke risikere å miste ditt hus hvis du ikke vedlikeholder låneavtalen. Du får som regel også pengene mye fortere gjerne innen et par dager. Når du har sendt inn en søknad vil du også få et raskt svar på dagen. Dette kan gjøre det lettere for deg som kunde og undersøke markedet grundig før du bestemmer deg for hvilken virksomhet du vil refinansiere hos. Ønsker du å refinansiere med sikkerhet har du også mulighet for det. Da kan det være lurt å kontakte din lokale bank først, for å høre om de har mulighet for å hjelpe deg. De kender din øknonomi best og kan også gi deg råd som kan hjelpe deg videre. Stiller du med sikkerhet hos en av de finansvirksomheter som du finner på nettet vil du også få lavere rente og det vil være enklere for deg å bli godkjent.

Det er enklere enn du tror

Det kan virke uoverskuelig å gå igang med å samle din gjeld hvis du ikke har kendskap til hvordan det foregår. Du trenger egentlig ikke å gjøre så mye selv. Alt det praktiske omkring refinansieringen blir ordnet av finansvirksomheten. Alt du må gjøre er å sende inn en søknad, som forøvrig er helt uforpliktende, og når du blir godkjent må du da underskrive de lånepapire som blir sendt til deg og sende ved en liste over dine kreditorer. Virksomheten kontakter alle kreditorene og betaler ned de penger du skylder dem. Du har da kun et lån å forholde deg til.

Hvilken lånetyper kan du refinansiere?


Forbruksgjeld: Dette er mest vanlige form å ordne opp i. Denne type oppstår når du har mange forbrukslån som du ikke kan å betale ned på. Ved denne type er det minst penger å spare, da renten på forbrukslån ikke så høy som de andre typer.

Kredittkortgjeld: Denne type er lette å få hvis du liker å shoppe mye. Da får du lett adgang til dyre kredittkort og det er enkelt å fort skape seg mye kredittkortgjeld hvis du ikke kontrol over dit bruk av kredittkortet. Du kan spare mest ved å refinansiere denne typen, da renten er vanlig på over 30% på overtrekket.

Smålånsgjeld: Den er ikke så vanlig med smslån og mikrolån i Norge. Det er disse typer lån der foråsaker en stor smålånsgjeld. Der er også mye også sparer hvis du har været så dristig å samle deg mye av denne typen.

Mere hjelp å hente

Har du flere spørsmål om hvordan du søker om rimelig refinansiering av forbruksgjeld er du alltid velkommen til å ringe å ta en pratt med den finansvirksomhet som du velger. Du kan også sende en epost hvis det er lettere. Du vil alltid få den hjelp du trenger - de fleste virksomheter er veldig serviceinnstillet.
refinansiering av gjeld uten sikkerhet